Наставникът на Черно море Илиан Илиев  призна, че е доволен

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев  призна, че е доволен
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Има моменти, в които е по-важен резултатът, отколкото красивата игра

Наставникът на Черно море Илиан Илиев  призна, че е удовлетворен от успеха над Хебър с 1:0, само че има запаси към изявите на футболистите му в нападателен проект.

„ Като залог си беше като предният мач. Доста работиха футболистите, Хебър е затворен тим, само че вкарахме ранен гол. След това не успяхме да намерим пътя за втори, защото ни липсваше последния пас. Има много неща, които могат да отворят играта и мислите на футболистите, само че при такива мачове, в които трите точки са едиснтвената опция, мисля, че се справихме. Не допуснахме Хебър да има обстановки. Ние на нашия терен сме пускали гол и без удар в нашата врата. С Арда ни хванаха два пъти на контраофанзива и по тази причина стана по този начин този резултат. Днес имаше отново такива неща, към които можем да създадем забележка. Имам огромни запаси в нападателен проект, защото имаше обстановки, които трябваше да приключим по-добре, само че спряхме. Има моменти, в които е по-голям резултатът, в сравнение с красивата игра и през днешния ден беше тъкмо по този начин “, сподели Илиев.

„ Започнахме мача с високи хора и не можахме да създадем задоволително обстановки при статичните положения и би трябвало да работим повече. Очаквам с Крумовград да играем по-агресивно. В Пловдив теренът е добър, късен час, тъй че се надявам да имаме повече фикция в офанзива от през днешния ден “, приключи Илиев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР